Sunday, March 13, 2011

blogger baru berkumpul di bangku kosong

sebelum mulakan entri ni . meh cerita dulu hape bende la ni . bawah ni gambar anak kepada sorang bloggie ni . mula2 tu just follow2 je . takde le nak bace sangat blog die . pastu tetibe terbace le pulak satu entri dia yang agak suspen . [susah la mau carik itu link ] . lepas saat tu terus bace blog die . blog itu bernama bangku kosong . pernah sekali tu tertekan le pulak dekat google bangku kosong . uper2nye bangku kosong ni pun nama filem hantu kat Indonesia .filem Bangku Kosong .


bangku kosong

-'wink wink'

meh kite cerita bagaimana blog miss teDDy ni di 'lahir' kan .. adushhhh

blog ini telah mula ber 'nafas' pada bulan November 2009 . maklom lah . cuti sekolah kan . waktu tu . blog masih belum mendapat tempat dalam kalangan kengkawan saya . [ini karangan ke hape] . hanya beberape orang je kawan saya yang dah mula berblog . saya sendiri pun tak tahu laa kenapa saya berblog . mungkin kerana kawan saya yang seorang tu dan abang saya . mase tu . blog miss teDDy memang simple benau le . template biase2 . entri ciput2 . nak pilih tajuk p0n tak tahu .. wawa ~_~ . pastuh . nak tau tak kenapa blog miss teDDy da jadi cam ni . sebab banyak ramai kengkawan dah ade blog maa . so , blog diorang mesti le cantik2 kan . dan muncullah perasaan cemburu lam hati . adehhh . dulu2 memang malas ya amattttt mahu meriahkan ini blog . bile dah lame2 tu . tengok follower ni ciput sangat . mula lah letak macam2 . theee~~ . 
>>> kepada sesiapa yang lawat blog miss teDDy ni . walking anda amat dihargai . miss teDDy harap sangat korang sudi follow blog ni . tengok la followers miss teDDy . ciput sangat kan . tak macam korang . wuwuuuu . 
>>> harapan miss teDDy di blog ini . miss teDDy cuba sedaya upaya untuk meriahkan lagi blog ini . terlalu simple kan ini blog . wigdet2 pun dari blogspot je .  n harap ade yang sudi membantu . 

terpikir jugak kenapa blog bangku kosong pilih 'bangku kosong' .
 tak pilih pulak 
'kertas kosong' ke 'pen kosong' ke . 
ade la sikit kaitan  dengan penulisan kan.

4 comments:

  1. hai miz teddy..salam kenal..i'm Fitri*a babe tau*..i think ur blog is cute!!!sama cm nm miz teddy..cute and adorable..eh mn ada sikit follower tu..okayla..janji ada org minat nk share info dgn kita.. :)

    ReplyDelete
  2. erh ?? really ? i thought u'r not a babe ,, hee~ sorry 4 dat .. :D

    >>waaa ! 4 da 1st time .. thx yarh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam ,, nice blog !
    thanx yep !

    ReplyDelete