Thursday, December 15, 2011

end-year 2011 giveaway by Fiera

yeah ! di tag LAGI . woahh ! join  jugakk la .

syafierashamdzuri
ha ! mahu join . klik bawah banner . miss teDDhiya suka la banner dia . 

setiap yang dianjurkan pasti ada syarat . . kan . . so  , kalau nak join . nah . . follow betul-betul tau . 




hadiah nye sangat lumayan ! pastinye menarik minat ramai bloggers nak join ! huwaargghh ..

>_<


saya selalu berpegang pada satu hadis . yang bermaksud 

Rasulullah S.A.W bersabda : Aku tinggalkan kamu dua perkara, kamu tidak akan sesat selama 
kamu berpegang dengan kedua-duanya iaitu Al-Quran dan Hadis .

sejak form 1 sampai sekarang tak boleh lupa . >_<

tag time !

[ perasan tak ayat kali ni bergramatis sikit ?
hehe ]

1 comment:

  1. Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)

    ReplyDelete