Monday, August 22, 2011

ZIARAH RAYA BLOG

awak . SINI la

segmen lagi ! 
trimas kepada HH !! 
nak same dengan entri sebelum ke .

[ nak ke tak ey ? ]

mesti le tak kan . mane bes cam tu . 

bahawa ini dengan rasminya DHIYA[ nama ]  join segmen ini !
dalam alam blog . budak ni lebih suka digelar TEDDHIYA [ korang rasa sesuai tak >_< ]

HH tanya " kat mana anda beraya "
tempat yang MESTI di visit pergi untuk beraya kan .

antaranya : 
Ruang tamu 
         bilik tidur . 
                 dapur .
                        meja makan 
banyak nau la nak sebut  . tak terkato2 den !

heee~ guwau2 la . guwau2 puasa le kate kan

opkoz la kampung .

NYALEH , N.Sombilan/Melako . [ sompadan la jang ]
        PONTIAN , Johor .

tahun ni dua2 kampung pergi walaupun kampung sebelah abah hanya tinggal rumah je .

[ grandpa n grandma da takde la maksudnye ]

pernah sekali tu . teDDhiya raya kat rumah je mase raya pertama ! tahun bile tah !
amat la sadis ! 

amat-amat tak best ! 

takpe2 . ingatan-ingatan untuk diri . mane le tahu . mase raye 10 tahun akan datang nanti . langsung tak balik RUUU . 

JANGAN2 ! nanti masin mulut  tangan kang baru tahu !

oleh itu , 

teDDhiya nak ucapkan sekali lagi . 

SOLAMAT BERHARI RAYO

jangan main morcun ! cikgu kato haram !

[ maap zahir .
batin ?
pikior-pikior le ]

boleh-boleh je
kalau nak la .
>_<

5 comments:

  1. Salam.Aten singgah sini.Selamat pulang ke kampung yerp.selamat Hari Raya :)
    Jemput ziarah

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HATI RAYA ADILFITRI

    >>>>DARI SEGMEN ZIARAH RAYA BLOG (HH)...

    kat link bawah ni adalah senarai blogger yang meng'join'kan diri dalam segmen ZIARAH RAYA BLOG

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/08/ziarah-raya-blog-senarai-yang.html

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Terima kasih kerana sudi join segmen saya.
    Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. salam lebaran.

    singgah dari segmen HH.
    maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

    selamat hari raya,
    maaf zahir&batin.

    sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

    http://umairamaisara.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. jenuh pegi jejalan kampung ,

    makan2 kueh . n makanan wajib RAYA .

    salam LEBARAN ! baru ade kesempatan nak bukak .

    hee~

    ~~teDDhiya

    ReplyDelete