Thursday, November 3, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking


segmen ?
nak masuk sekali !

kak lulu , kalau kakak suka segmen camni kan , saya lagi suka . hehe !

kalau nak singgah blog lulu pages , tekan bawah banner ye
ade problem la , tu yang kena letak bawah banner je link tu .
T_T

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

kepada yang nak join tu 
tekan betol-2.
ni lulu pages ey ,
bukan yellow pages .
kang tersalah pulak ,
tema dia pun semuanya biru .
bukan kuning .
^^


teDDhiya amat sukakan LULU PAGES ! tengok la tagline lulu . 

sebaran maklumat dan pengetahuan ,
kan ? 

macam2 ade dalam lulu pages , kalau yellow pages ade nombor telefon . ahhhhaaaa ! kan . naik boring dah tengok .  

wei ,
ape kandungan yellow pages ey ?
eh ? 

teDDhiya pon sebenarnya nak tulis post2 pasal entri yang menarik n gempakk . haaaa . kan ! tapi masalahnye sumber nak dapatkan entri gempak tu agak susah . 

tu yang kejap senyap ,
pastu tiba2
bbaaaaaaaaa !
( #reaksi  sedang menge'shock'kan orang ) 
tiba2 ade entri baru .
entri pasal GA pulak tu . haha !


kepada yang baru menerjah blog teDDhiya ni kan . SELAMAT MENERJAH  dan
harap maaf la .
sebab entri sebelum ni agak ' sengkel ' sikit ! 
#alasan saya , baru habis PMR . dah hampir 3 minggu ' dia ' meninggalkan saya . [ woi ! dah 3minggu da kot . takkan baru nak post baru kot . hehe ] 
maaf ye . agak kasar pulak .

[ conclusion malam ni ,
emmmm .
semalam bermalam je lah .
hehe ]





4 comments:

  1. hai .. hello... dr sgmen y sbijik ... heheheh.. nk nek vespa singgh blog sj (^^)V

    ReplyDelete
  2. terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan happy blogwalking

    ReplyDelete
  4. yuhuuu!! tinkerbell dtg dri segmen yg sme..bru berkesempatan nk terbang2 sini..=))

    ReplyDelete